⌛ Zaistite si svoje doučovanie ešte dnes. Vyberať môžete zo samostatných lekcií alebo našich doučovacích balíčkov. Radi Vám zadarmo poradíme.
Kontaktujte nás na +421 905 891 021
O nás
O nás Lektori Zamestnanci Metodické centrum
Doučovanie
Doučovanie Výučba jazykov Príprava na skúšky Online výuka
Balíčky Časté otázky Služby
Služby Vstupné testy Darčekové poukážky
Referencie Cenník Galéria Blog Kariéra Kontakt Populo Edu
Úvod Blog Doučovanie Ako vyzerá august v Škole Populo? Prípravy na školský rok sú v plnom prúde!

Ako vyzerá august v Škole Populo? Prípravy na školský rok sú v plnom prúde!

Ako vyzerá august v Škole Populo? Prípravy na školský rok sú v plnom prúde!
26. 8. 2024
Doučovanie

August je pre Školu Populo obdobím intenzívnych príprav. Posledné týždne pred začiatkom školského roka sú pre nás, aj našich klientov, plné plánovania a organizovania. Naši dlhodobí klienti, ktorí si užili letnú prázdninovú pauzu, si už teraz plánujú svoje lekcie na september. Študenti sa postupne začínajú pripravovať a my sme tu, aby sme ich v tom čo najlepšie podporili.

Nemusíte čakať na september, aby ste mohli začať s doučovaním!

Naše kapacity sú už z 80 % vypredané, čo svedčí o tom, aká dôležitá je pre mnohých študentov pravidelná príprava. Ale čo robiť, ak stále čakáte na rozvrh hodín a krúžkov, ktoré prídu s novým školským rokom?

U nás si môžete doučovanie zakúpiť už teraz, čím si zaistíte svoje miesto na našich kurzoch. Keď budete mať k dispozícii svoj rozvrh a budete vedieť, ktoré dni a časy sú pre vás vhodné, jednoducho doplníte tieto údaje do našej aplikácie Populo Edu. Počas niekoľkých dní môže vaše doučovanie začať.

Zarezervujte si miesto pre prezenčnú alebo on-line výučbu už teraz a buďte medzi tými, ktorí sú s predstihom pripravení na nový školský rok. August je ideálnym časom na to, aby ste sa pripravili na nasledujúce výzvy a zaistili si úspech v novom školskom roku. 

Individuálny prístup v Škole Populo
V Škole Populo sa lektor venuje vždy iba jednému študentovi, vďaka tomu je výučba prispôsobená na mieru každému jednotlivcovi. Doučovanie môže prebiehať na pobočke alebo online z pohodlia domova.

Naša aplikácia Populo Edu

Populo Edu je naša inteligentná aplikácia, ktorá vám umožní ľahko spravovať rozvrh vášho doučovania. Ak si teraz kúpite doučovanie, garantujeme vám vaše miesto, a až budete mať k dispozícii rozvrh hodín a krúžkov, môžete si jednoducho upraviť dni a časy lekcií podľa potreby. Týmto spôsobom vám zaistíme hladký štart do nového školského roka.

V našej aplikácii Populo Edu nájdete všetko, čo potrebujete pre úspešný priebeh doučovania:

  • Objednávky a platobné údaje: Majte všetky svoje objednávky prehľadne na jednom mieste, vrátane informácií o platbách.
  • Chat s lektorom: Komunikácia s vašim lektorom je rýchla a jednoduchá, môžete sa naňho kedykoľvek obrátiť s otázkami alebo prosbou o pomoc v doučovaní.
  • Notifikácie o priebehu kurzov: Udržujte si prehľad o všetkom, čo sa týka vašich kurzov – od noviniek po pripomienky k lekciám.
  • Hodnotenie lekcií od vášho lektora: V našej aplikácii môžete ľahko sledovať hodnotenie od svojho lektora, čo vám umožní vidieť váš pokrok a rozvoj v rámci doučovania.
  • Termíny lekcií a kalendár: Aby vám nič neuniklo, všetky termíny a rozvrhy nájdete v prehľadnom kalendári.
  • Novinky: Buďte v obraze a sledujte, čo je u nás nové. Či už ide o nové kurzy, akcie, alebo zmeny v organizácii výučby.

Ako vám môže Škola Populo pomôcť s prípravou na nový školský rok?

V Škole Populo si uvedomujeme, že každému študentovi vyhovuje iný prístup. Preto ponúkame individuálne doučovanie, ktoré sa plne prispôsobí vašim potrebám. Či už potrebujete dohnať látku, pripraviť sa na prijímacie skúšky a maturity, alebo si len udržať naučené znalosti z minulého roka, sme tu pre vás.

September môže byť hektický, ale snažíme sa, aby bol pre vás začiatok školského roka čo najpríjemnejší. S našou pomocou môžete vkročiť do nového školského roka pripravení a plní sebadôvery.

Neváhajte a využite august na to, aby ste si zaistili svoje miesto na doučovanie v Škole Populo.

Zdroje:

Škola Populo

Autor:

Ing. Markéta Přikrylová

Markéta pochádza z Přerova. Vyštudovala ekonomiku a manažment na Vysokej škole banskej - Technickej univerzite v Ostrave. Pracovala v Škole Populo ako lektorka českého jazyka, matematiky a odborných predmetov (ekonomika, manažment, účtovníctvo a marketing). Teraz sa pripojila k marketingovému tímu ako marketingová špecialistka.

Nezáväzný kontaktný formulár
Na základe vyplneného kontaktného formulára Vás budeme kontaktovať, zodpovieme všetky otázky a predstavíme Vám služby Školy Populo. V prípade, že sa s nami chcete spojiť ako prví, môžete nám zavolať na tel. +421 905 891 021.
+421
V prípade záujmu o doučovanie v iných mestách nás kontaktujte na tel. +421 905 891 021, prípadne formou e-mailu na info@skolapopulo.sk.
Doučujeme tiež v Česku.
© 2024 Vzdelávacie centrum Populo
Prevádzkovateľom stránok Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, so sídlom Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená na Krajskom súde v Ostrave.
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo možno najjednoduchšie použitie týchto webových stránok. Ak budete naďalej prezerať naše stránky predpokladáme, že s použitím cookies súhlasíte.