⌛ Zaistite si svoje doučovanie ešte dnes. Vyberať môžete zo samostatných lekcií alebo našich doučovacích balíčkov. Radi Vám zadarmo poradíme.
Kontaktujte nás na +421 905 891 021
O nás
O nás Lektori Zamestnanci Metodické centrum
Doučovanie
Doučovanie Výučba jazykov Príprava na skúšky Online výuka
Balíčky Časté otázky Služby
Služby Vstupné testy Darčekové poukážky
Referencie Cenník Galéria Blog Kariéra Kontakt Populo Edu
Úvod Blog Doučovanie Lektori v Škole Populo: Špecialisti vo svojom odbore

Lektori v Škole Populo: Špecialisti vo svojom odbore

Lektori v Škole Populo: Špecialisti vo svojom odbore
10. 9. 2024
Doučovanie

Keď premýšľate o tom, komu zveríte vzdelávanie svojho dieťaťa, chcete mať istotu, že je v dobrých rukách. V Škole Populo dobre vieme, aký je tento výber dôležitý. Naši certifikovaní lektori sú nielen odborníkmi vo svojich odboroch, ale taktiež so svojimi študentmi budujú vzťah plný dôvery a podpory. Lekcie sú individuálne, zábavné a prispôsobené na mieru každému študentovi. Práve vďaka tomuto prístupu dosahujú naši študenti skvelé výsledky.

Kto sú lektori Školy Populo?

Naši lektori sú neoddeliteľnou súčasťou Školy Populo, preto je pre nás ich výber veľmi dôležitý. Každý lektor musí mať dostatočné skúsenosti a schopnosti, aby dokázal látku prednášať jasne a zrozumiteľne.

Na rozdiel od školskej výučby sú lekcie s našimi lektormi zábavné a prispôsobené potrebám každého študenta. Ku svojim žiakom pristupujú s empatiou a porozumením, čím vytvárajú podporné a motivujúce prostredie. Sú pre svojich študentov oporou, na ktorú sa môžu spoľahnúť.

Naši lektori = naši zamestnanci

V Škole Populo sú lektori našimi zamestnancami, nie externými spolupracovníkmi. Vďaka tomu vám môžeme zaručiť plynulý priebeh doučovania a v prípade potreby rýchlo zabezpečiť náhradu, aby ste neprišli o žiadnu lekciu. Tento prístup nám umožňuje zaistiť kontinuitu a vysoký štandard výučby.

Odbornosť lektorov je na prvom mieste

V Škole Populo nekonči výber lektorov prijatím životopisu. Každý uchádzač prechádza prísnym výberovým procesom, ktorý zahŕňa aj osobný pohovor. Počas neho naši odborníci overujú nielen vedomosti z príslušných predmetov, ale aj zručnosti, ktoré sú pre prácu s deťmi a študentmi kľúčové. Skvelý lektor musí byť nielen výborným pedagógom, ale musí vynikať aj v komunikačných schopnostiach, disponovať trpezlivosťou a empatiou.

Dôkladné školenie zaručuje kvalitu výučby

Akonáhle lektori prejdú naším výberom, ich cesta len začína. Každý úspešný uchádzač absolvuje špeciálne školenie zamerané na efektívne metódy výučby a prácu s rôznymi typmi študentov. Školenie zahŕňa nielen osvedčené pedagogické postupy, ale aj techniky, ktoré lektorom umožňujú upraviť výučbu podľa potrieb každého študenta.

Školenie zabezpečujú odborníci z nášho Metodického centra, ktorí okrem podpory lektorov dbajú aj na udržanie vysokej kvality výučby prostredníctvom pravidelných hospitácií lekcií. Vďaka tomu lektori získavajú cennú spätnú väzbu s konkrétnymi odporúčaniami pre neustále zlepšovanie a rozvoj svojich zručností.

Každý lektor má navyše neustále k dispozícii podporné materiály, ktoré môže kedykoľvek počas doučovania využiť.

Aké predmety naši lektori doučujú?

Či už potrebujete doučovanie z matematiky, slovenského jazyka alebo fyziky, naši lektori sú pripravení vám pomôcť. Každý z nich sa špecializuje na predmety, ktoré dokonale ovláda, a vďaka tomu vám môžeme zaručiť prvotriednu kvalitu výučby.

Okrem tradičných predmetov ponúkame aj výučbu cudzích jazykov, ako sú angličtina, nemčina, španielčina, francúzština, taliančina či japončina. Naši lektori sa tiež venujú odborným a špecifickým predmetom, ako sú elektrotechnika, deskriptívna geometria, informatika, účtovníctvo a mnohé ďalšie.

Individuálny prístup ku každému študentovi

Veríme, že úspešné vzdelávanie je založené na osobnom a priateľskom prístupe. Naše doučovanie nie je len o odovzdávaní vedomostí, ale aj o budovaní dôvery medzi študentom a lektorom. Preto si zakladáme na tom, aby naši lektori boli nielen odborníkmi, ale aj mentormi, ktorí dokážu študentov povzbudiť v snahe dosiahnuť svoje ciele.

Zdroje:

Škola Populo

Autor:

Tereza Axmanová
Marketingový špecialista

 

Nezáväzný kontaktný formulár
Na základe vyplneného kontaktného formulára Vás budeme kontaktovať, zodpovieme všetky otázky a predstavíme Vám služby Školy Populo. V prípade, že sa s nami chcete spojiť ako prví, môžete nám zavolať na tel. +421 905 891 021.
+421
V prípade záujmu o doučovanie v iných mestách nás kontaktujte na tel. +421 905 891 021, prípadne formou e-mailu na info@skolapopulo.sk.
Doučujeme tiež v Česku.
© 2024 Vzdelávacie centrum Populo
Prevádzkovateľom stránok Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, so sídlom Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená na Krajskom súde v Ostrave.
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo možno najjednoduchšie použitie týchto webových stránok. Ak budete naďalej prezerať naše stránky predpokladáme, že s použitím cookies súhlasíte.