⌛ Zaistite si svoje doučovanie ešte dnes. Vyberať môžete zo samostatných lekcií alebo našich doučovacích balíčkov. Radi Vám zadarmo poradíme.
Kontaktujte nás na +421 905 891 021
O nás
O nás Lektori Zamestnanci Metodické centrum
Doučovanie
Doučovanie Výučba jazykov Príprava na skúšky Online výuka
Balíčky Časté otázky Služby
Služby Vstupné testy Darčekové poukážky
Referencie Cenník Galéria Blog Kariéra Kontakt Populo Edu
Úvod Blog Doučovanie Nové doučovacie balíčky: Komplexné riešenie pre vás a vaše deti

Nové doučovacie balíčky: Komplexné riešenie pre vás a vaše deti

Nové doučovacie balíčky: Komplexné riešenie pre vás a vaše deti
1. 10. 2024
Doučovanie

Hľadáte pre svoje dieťa kvalitné doučovanie, ktoré presne zodpovedá jeho potrebám? Naši odborníci v Škole Populo vytvorili nové doučovacie balíčky, ktoré sú navrhnuté tak, aby pomohli každému študentovi dosiahnuť jeho maximálny potenciál. Či už ide o prípravu na prijímačky, zlepšenie známok alebo dlhodobú podporu, naše balíčky kombinujú individuálny prístup s flexibilnými možnosťami výučby. Zistite, ako môžeme pomôcť vášmu dieťaťu dosiahnuť úspech!

Prečo si zvoliť doučovacie balíčky?

Vzhľadom na rastúci dopyt po špecializovanom doučovaní sme s radosťou vyslyšali vaše požiadavky a predstavujeme doučovacie balíčky, ktoré ponúkajú komplexné riešenie pre žiakov, študentov aj ich rodičov.

Naše doučovacie balíčky sú zostavené odborníkmi, ktorí rešpektujú vaše potreby. Dôraz je kladený na individuálne doučovanie. Vďaka tomuto prístupu poskytneme študentom profesionálnu pomoc a podporu na ich ceste k úspechu vo vzdelávaní. Lekcie doplňame o bonusové a vzdelávacie materiály, ktoré na mieru potrebám študentov pripravujú naši metodici. V spolupráci s psychológmi sme vytvorili unikátne screeningové testy, ktoré vám pomôžu vybrať si správnu strednú školu alebo odhaliť predispozície pre špecifické poruchy učenia. Pripravili sme pre vás tiež sprievodcu skúškami, harmonogram školského roka či špecifické karty k daným skúškam.

Aké novinky prinášajú doučovacie balíčky?

Naše doučovacie balíčky sú dostupné v troch variantoch, z ktorých si môžete vybrať podľa svojich potrieb: základný, štandardný alebo intenzívny. Radi vám pomôžeme nájsť tú správnu možnosť, ktorá najlepšie zodpovedá vašej aktuálnej situácii.

Pýtate sa, pre koho sú doučovacie balíčky určené? Pre všetky vekové kategórie (žiakov, študentov, vysokoškolákov či dospelých). Zameriavame sa na doučovanie všetkých úrovní vzdelávania, ale aj na špecifické potreby študentov, napríklad s dyslexiou, dysgrafiou či ADHD. Dokážeme vám byť oporou, ktorá vás môže viesť k dosiahnutiu vašich cieľov.

Hlavnou výhodou balíčkov je, že vychádzajú zo skúseností našich metodikov a lektorov a sú pripravené presne na mieru tým študijným situáciám, s ktorými sa skutočne stretávate. Nechceme po rodičovi ani žiakovi, aby hodnotili, ako dlho má príprava na skúšku trvať a čo má obsahovať. V Škole Populo to vieme, preto sme pripravili komplexné balíčky, ktoré okrem individuálnych lekcií obsahujú aj starostlivo vybrané podporné materiály a diagnostické screeningové testy. Nasmerujeme vás, odporučíme vhodnú intenzitu doučovania a odpovieme na najčastejšie otázky. Naši lektori sú certifikovaní a preškolení na daný typ výučby, navyše majú empatický a priateľský prístup a každému študentovi budú skutočnou oporou.

Ako doučovacie balíčky fungujú?

Či už preferujete doučovanie z pohodlia vášho domova, alebo radšej dochádzate na našu modernú pobočku, naši certifikovaní lektori sa prispôsobia na mieru vašim individuálnym potrebám. 

Pobočku Školy Populo nájdete v Bratislave. Na pobočke nechýbajú ani základné kancelárske potreby alebo notebook s tlačiarňou.

K online výučbe sa môžete pripojiť odkiaľkoľvek. Či už máte nabitý pracovný alebo školský program, ste práve na cestách alebo bývate na odľahlejšom mieste, naši lektori budú pripravení vám pomôcť k vašim vysnívaným cieľom.

Ako si vybrať správny doučovací balíček?

Neviete, aký balíček si zvoliť? Z našich doučovacích balíčkov si vyberie každý. A pokiaľ potrebujete poradiť s výberom, neváhajte sa na nás obrátiť. Nižšie nájdete výber najobľúbenejších balíčkov.

Doučovanie

Balíček „Doučovanie" je pre vás ideálnym riešením, ako sa zlepšiť v niečom, v čom máte medzery. Vďaka individuálnemu prístupu vám pomôžeme odstrániť vaše nedostatky a zároveň zlepšiť stránky silné. Naši skúsení lektori vedia, ako prispôsobiť výučbu špecifickým potrebám každého študenta.

Či už potrebujete dohnať nepochopenú látku, zlepšiť si známky na vysvedčení, alebo sa jednoducho chcete v niečom zdokonaliť. Môžete sa tešiť na zaujímavý obsah balíčka, výhody či zaujímavosti, ktoré sú s týmto balíčkom spojené. My veríme, že každý študent je jedinečný, a preto sa snažíme nájsť najefektívnejší spôsob, ako mu pomôcť dosiahnuť jeho ciele.

Príprava na prijímacie skúšky

Doučovací balíček Príprava na prijímacie skúšky" ocenia žiaci, ale aj rodičia. Naučíme vás, ako si efektívne rozvrhnúť čas na skúške a vyriešiť tie najťažšie typy úloh. Prejdeme stratégiu práce s testom a vysvetlíme si, ako sa na skúšku pripraviť tak, že vás nič neprekvapí. A pre rodičov máme nachystané podporné materiály, vďaka ktorým podporia svoje deti v tomto prípravnom období. A pokiaľ ešte neviete, na akú strednú školu sa prihlásiť -  náš screeningový test vám napovie.

Jazyková výučba

Doučovací balíček „Jazyková výučba" obsahuje širokú škálu cudzích jazykov ako je napr. angličtina, nemčina, španielčina, ruština, francúzština, ale aj ukrajinčina či japončina. Doučovanie je vždy zamerané na potreby študenta - sami si určíte, či sa chcete zamerať na konverzáciu alebo písaný jazyk. Prispôsobíme sa tomu, čo sa potrebujete naučiť a pridáme tipy, ako sa v jazyku zlepšiť.

Máme doma budúceho prváčika

Vďaka doučovaciemu balíčku „Máme doma budúceho prváčika" budete vy aj vaše dieťa skvele pripravení na nástup do 1. triedy. Naši lektori využívajú osvedčené metódy, ktoré pomáhajú deťom efektívne zvládať základné zručnosti, ako je čítanie, písanie a počítanie. Uľahčite vášmu dieťaťu prechod na základnú školu a zaistite mu úspešný začiatok školy.

Ako nezmeškať začiatok školského roka

Nechcete zaspať štart školského roka a doháňať známky na poslednú chvíľu? Vyskúšajte náš doučovací balíček Ako nezmeškať začiatok školského roka" priebežnej prípravy do školy. Individuálny prístup našich lektorov zaisťuje, že sa sústredíte na vaše špecifické potreby a ciele. Pravidelné lekcie a kontinuálna podpora vám pomôžu držať krok s učivom, minimalizovať stres a výrazne zvýšiť šance na vynikajúce výsledky.

Chcete si pozrieť kompletnú ponuku doučovacích balíčkov? 
 Vyberte si balíček podľa vašich individuálnych potrieb.

Bonusové materiály balíčkov

Naše doučovacie balíčky zahŕňajú množstvo bonusových materiálov, ktoré podporujú učenie a rozširujú znalosti. Tieto dodatočné materiály obsahujú napr. screeningové testy, špecifické karty k daným skúškam, checklist rodičov a študenta, harmonogram školského roka či tipy na vzdelávacie aplikácie a portály. Bonusové materiály sa u každého balíčka líšia, takže je dôležité vždy skontrolovať konkrétny obsah a služby zahrnuté v balíčku.

Záver

V Škole Populo veríme, že doučovacie balíčky splnia všetky vaše individuálne potreby a pomôžu vám dosiahnuť vysnívané ciele. Naši lektori vám budú vždy veľkou oporou a poradia vám, ako prekonať všetky prekážky a posilniť vaše zručnosti. Vďaka našim bonusovým materiálom budete perfektne pripravení na nové školské výzvy.

Zdroje:

Škola Populo

Autor:

Ing. Markéta Přikrylová

Markéta pochádza z Přerova. Študovala Ekonomiku a manažment na Vysokej škole báňskej – Technickej univerzite v Ostrave.V Škole Populo pôsobila ako lektorka českého jazyka, matematiky a odborných predmetov (ekonomika, manažment, účtovníctvo a marketing). Neskôr sa pripojila k marketingovému tímu, kde aktuálne pracuje ako marketingová špecialistka.

 

Nezáväzný kontaktný formulár
Na základe vyplneného kontaktného formulára Vás budeme kontaktovať, zodpovieme všetky otázky a predstavíme Vám služby Školy Populo. V prípade, že sa s nami chcete spojiť ako prví, môžete nám zavolať na tel. +421 905 891 021.
+421
V prípade záujmu o doučovanie v iných mestách nás kontaktujte na tel. +421 905 891 021, prípadne formou e-mailu na info@skolapopulo.sk.
Doučujeme tiež v Česku.
© 2024 Vzdelávacie centrum Populo
Prevádzkovateľom stránok Škola Populo je Vzdělávací centrum Populo, z. s. IČO: 06746551, so sídlom Horní lán 1257/45, Nová Ulice, 779 00 Olomouc Spisová značka: L 16433 vedená na Krajskom súde v Ostrave.
Používame cookies, aby sme vám zaistili čo možno najjednoduchšie použitie týchto webových stránok. Ak budete naďalej prezerať naše stránky predpokladáme, že s použitím cookies súhlasíte.